Brokastu kultenis 0

Sastāvdaļas. (4 porcijām) 150 g rukolas, 250 g mocarellas, 40 g rīvēta parmezāna, 8 olas, 1 ēdamkarote rīvmaizes, 1 ēdamkarote olīveļļas, pēc vajadzības: rīvēts muskatrieksts, pipari un sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
TV24
Krievu okupantu vidū ir izveidota īpaša pašnāvnieku “kasta” ar nosaukumu “kamieļi”
Lasīt citas ziņas

Rukolu noskalo, nosusina un viegli sasmalcina. Mocarellu nolej un sagriež nelielos gabaliņos. Olas viegli sakuļ ar sāli, pipariem un muskatriekstu, pievieno rīvēto parmezānu, rīvmaizi, rukolu un mocarellu. Samaisa un lej karstumizturīgā traukā. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un apmēram 30 minūtes cep 180 °C temperatūrā.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.