Foto – Shutterstock.com

Brokastu karstmaizes ar aknu pastēti un bumbieriem 0

Nepieciešams:

4 tostermaizes

4 marinētu bumbieru pusītes

aknu pastēte

4 tējkarotes brūkleņu ievārījuma

4 šķēlītes cieta siera

2 gabaliņi bekona

pētersīļi

Pagatavošana:

Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°. Tostermaizēm uzziež pastēti. Katras maizītes centrā liek tējkaroti brūkleņu ievārījuma un pusīti bumbiera. Sieru liek uz bumbiera. Cep 5 minūtes. Bekona gabaliņus apcep uz sausas pannas no abām pusēm, līdz veidojas brūna garoziņa. Uz gatavas maizītes liek gabaliņu bekona un rotā ar zaļumiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.