Dikļu pilspavārs JĀNIS SILIŅŠ palepojas, ka pils restorāns vasarās varot iztikt tikai ar vietējo dārzu un meža veltēm – te ir labi, mums ir viss. Iespējams, ka tieši pašmāju labumi kopā ar Jāņa garšu sajūtu Dikļiem ļāva ierindoties starp 30 Latvijas labākajiem restorāniem. Kā noprotat, šefs mūs cienās ar sēnēm. Foto – Ilze Pētersone

Brokastīs – svaigu baraviku maizītes. Dikļu pils restorāna virtuvē sēnes nonāk tieši no meža 0

Sēņu laika delikatese

Dikļu pilspavārs JĀNIS SILIŅŠ sagaida ar sēņu laika delikatesi – uz viegli apgrauzdētas baltmaizes šķēlītēs sagrieztas baravikas. Pa virsu – melnie pipari, nedaudz sāls, smukumam – ķiploku ziedi. Karaliska uzkoda. Vienkāršo recepti viņš ierādījis kolēģiem, nedaudz uzpucēta, ar nosaukumu “Baraviku karpačo” tā ceļo arī uz apmeklētāju galdiņiem. Spēj tik gatavot.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

“Mājas Viesa” augusta šefs palepojas, ka pils restorāns vasarās varot iztikt tikai ar vietējo dārzu un meža veltēm – te ir labi, mums ir viss. Iespējams, ka tieši pašmāju labumi kopā ar Jāņa garšu sajūtu Dikļiem ļāva ierindoties starp 30 Latvijas labākajiem restorāniem.

Kā noprotat, šefs mūs cienās ar sēnēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.