Foto: Depositphotos

Brokastīs – auzu pārslu pankūciņas: Klasiskās un liesās. Mmm… 3

Autors: Anna Skariņa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Auzu pārslas ir vērtīgs pilngraudu produkts, kas nodrošina ķermeni ar šķiedrvielām, tādējādi ilgāk saglabājot sāta izjūtu, kā arī tās spēj samazināt holesterīna līmeni organismā, satur vitamīnus, minerālvielas un olbaltumvielas.

Daudzi labprāt no rīta mielojas ar auzu pārslu putru, bet ēdienkartes dažādošanai iesakām pagaršot auzu pārslu pankūkas, un būsiet pārsteigti, cik tās ir gardas, ne tikai veselīgas, turklāt ātri pagatavojamas.

Piedāvājam 2 receptes

Klasiskās auzu pārslu pankūkas

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto: Depositphotos


Sastāvdaļas

• 4 ēdamkarotes auzu pārslu

• 7 ēdamkarotes kefīra

• 2 olas

• Augu eļļa

Pagatavošana

• Visas sastāvdaļas sablendē ar blenderi.

• Pievieno sāli un nedaudz piparu.

• Ļauj 5 minūtes mīklai atpūsties

• Cep pannā, uzliekot vāku un apgriežot tikai tad, kad pankūka jau “aprauta” un vairs nelīp pie lāpstiņas.

Liesās pankūkas

Sastāvdaļas

• 4 ēdamkarotes auzu pārslu

• 5 ēdamkarotes piena

• 2 olas

Pagatavošana

• Visu tāpat kā pirmajā variantā sasmalcina ar blenderi, pievieno nedaudz sāls un piparu.

• Cep pretpiedeguma pannā bez taukvielām, ielejot masu aukstā pannā un uzliekot vāku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.