Šokolādes fondī 1

Publicitātes foto


Fondī tradīcijas nāk no Šveices. Vispār ir trīs varianti: siera, gaļas un šokolādes. Var pat rīkot fondī vakarus un pasniegt visu trīs veidu ēdienus. Šokolādes fondī ir ļoti jauks desertam. Koncepts ir ļoti vienkāršs, bet elegants. Izkausētā šokolādē mērcē dažādas ogas, banānu un kēksa gabaliņus. Jautra un garšīga nodarbošanās ģimenes vai draugu pulkā. Bērniem, protams, arī ļoti patīk. Nepieciešams tikai speciāls fondī trauks ar svecīti vai citu sildīšanas iekārtu un fondī dakšiņas.

Pagatavošana:
Izkausē šokolādi un pievieno saldo krējumu. Ar dakšiņu uzdur ogu vai kēksu un iemērc karstā šokolādes maisījumā. Ēdiet uzmanīgi. Karsts!

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.