Cepumi ar šokolādes gabaliņiem 1

Šie ir vispopulārākie cepumi Amerikā, un tāpēc recepšu ir daudz un dažādas. Var izmantot dažādus riekstus – man patīk gan valrieksti, gan pekanrieksti. Mēs Pūrē cepām vienu porciju ar vieniem, otru ar otriem, lai būtu dažādība.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 ˚C. Ieklāj cepampapīru vai ietauko cepamo pannu – tādu kā pīrāgiem. Sviestu saputo ar abu veidu cukuru. Pievieno olas un vaniļas ekstraktu vai cukuru un labi samaisa. Citā bļodā iesijā miltus, sāli un cepamo pulveri. Pievieno cukura un sviesta maisījumam, samaisa. Pieliek riekstus un šokolādi, samaisa. Ar karoti liek mīklu uz pannas, ievērojot distanci starp cepumiem, jo cepoties tie izplūdīs. Cep 8 – 10 minūtes. Kad cepumi pacepušies 5 minūtes, izņem no krāsns un katram cepumam viegli iespiež pāris lielākus riekstus. Kad pilnīgi izcepušies, izņem no krāsns un atdzesē pannā 10 minūtes. Tad noņem no pannas un atdzesē vēl 10 minūtes uz režģa. Ja izcep vairāk, piemēram, svētkiem vai bērnu ballītei, cepumus var droši turēt slēgtā traukā vai kārbā kādas piecas dienas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.