Foto-coocook.me

Brīnišķīga svētku uzkoda – rullīši no marinētām vistu akniņām tikai 20 minūtēs 0

Sastāvdaļas
300 g vistu aknu
150 g bekona šķēlīšu
1,5 ēdk. sojas mērces
1 ēdk. etiķa (rīsu)
ingvers (pēc garšas)
šķipsna brūnā cukura
1 tējk. sakē (var brendiju)
jūras sāls
1 tējk. mirina (japāņu saldais vīns)

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites!
“Viņam nebija nekādu iemeslu!” Tramps šokēts par Putina jauno asiņaino soli
VIDEO. “Tev tas jādara!” Melānija Trampa izglābusi vīru no patiesi neveiklas situācijas pāvesta bērēs 36
Lasīt citas ziņas

Aknas sagatavo: attīra no plēves, sagriež divās daļās.

Bļodiņā samaisa sojas mērci, rīsu etiķi, sakē vai brendiju, mirinu, cukuru un sāli. Ingveru sarīvē vai smalki sagriež. Pievieno marinādei, visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Aknas pārlej ar marinādi un atstāj uz 5–7 minūtēm. Pēc tam aknas izņem no marinādes, nosusina ar papīra dvieli. Katru aknas gabaliņu ietin bekona šķēlītē un apcep pannā no visām pusēm līdz zeltainai miziņai.

Pēc tam visu cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā apmēram 7 minūtes.

Aknas būs nereāli mīkstas un gardas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.