Brī siers ar zemenēm, marinēts olīveļļā un balzametiķī 0

Sastāvdaļas: Brī siers, zemenes, laba olīveļļa, melnie pipari, svaigu piparmētru lapiņas, balzametiķis, medus, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Brī sieru sagriež gabaliņos, zemenes – uz pusēm, ber burciņā, pievienojot piparmētru lapiņas un svaigus, drupinātus melnos piparus. Citā traukā 50 g labas olīveļļas sajauc ar 3 ēdamk. balzametiķa, 1 ēdamk. medus un pieber nedaudz sāls. Lej pāri sieram un zemenēm, ļauj 2 stundas iemarinēties. Ledusskapī var glabāt pat nedēļu. Pasniedz kā atsevišķu ēdienu vai pievieno lapu salātiem.

 

“Botanica cafe” līdzīpašnieka un šefpavāra Heinriha Erharda recepte.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.