Foto – Fotolia

Brauksi pie dabas? Pagatavo līdzņemšanai īstu gruzīnu šašliku! 3

Pagatavošana

No cīpslām attīrītu jērgaļu sagriež 30-40 g smagos kubiņos un liek emaljētā traukā kopā ar rīvētiem sīpoliem un kapātiem zaļumiem.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Veselam
Brīdina par paracetamolu: pasaulē visizplatītākajam pretsāpju līdzeklim atklāta savāda blakusparādība
Pirka viesnīcas Horvātijā… Ukrainā gaismā nācis armijas pārtikas iepirkuma skandāls, kur shēmas realizētāji piesavinājušies 18 miljonus ASV dolāru 24
Lasīt citas ziņas

Pārkaisa ar sāli un pipariem, pārlej citrona sulu.

Visu samaisa, cieši piespiež un liek vēsā vietā uz 3-4 stundām. Jauna jēra gaļu var arī nemarinēt vai arī marinēt bez etiķa pievienošanas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms cepšanas gaļu uzdur uz iesma, ieziež ar kausētiem taukiem (vai sviestu) un cep uz sakarsētām oglēm 10-15 minūtes, vairākas reizes apgrozot iesmus.

Gatavos gabaliņus noņem no iesma bļodā, rotā ar svaigiem sīpoliem un lociņiem, tomātiem un citrona šķēlītēm.

Atsevišķi pasniedz šašliku mērci un kaltētām bārbeles ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.