Ekrānuzņēmums

Aromātiski cepeškrāsnī cepti vistu spārniņi ar kraukšķīgu garoziņu 0

Cepeškrāsnī cepti vistu spārniņi, kas ir ļoti aromātiski un arī ar kraukšķīgu garoziņu. Izrotās jebkuru galdu!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

– vistas spārniņi – 1 kg

– majonēze – 200 g

– citronu sula – 2 tējk.

– tomātu mērce – 2 tējk.

– karijs – 1-2 tējk.

– medus – 1-2 tējk.

– dārzeņu garšviela – pēc garšas

– sāls – pēc garšas

– pipari – pēc garšas

Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
RAKSTA REDAKTORS
“Visu nosaka sakari un pazīšanās…” Skaudrs Olgas stāsts par viņas ģimenes ciešanām saistībā ar vīra apsūdzību
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
Lasīt citas ziņas

– iemīļotās garšvielas — pēc garšas

Pagatavošana

1. Vistu spārniņus kārtīgi nomazgā, nosusina un ieliek bļodā.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Bļodā liek majonēzi, kariju, citronu sulu, tomātu mērci, medu, sāli, piparus un citas iemīļotās garšvielas un visu kārtīgi samaisa.

3. Ar šo masu kārtīgi sasmērē vistu spārniņus. Atstāj tos iemarinēties 15 – 30 minūtes. Ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem.

4. Izkārto vistu spārniņus cepamtraukā vienā kārtā. Liek 180 – 200 grādu karstā cepeškrāsnī vidējā līmenī. Cep, līdz tie iegūst zeltaini kraukšķīgu garoziņu – aptuveni 40 – 50 minūtes.

5. Dekorē ar tomātiem, dillēm un lokiem. Kā piedeva šiem gardajiem vistas spārniņiem lieliski derēs kartupeļu biezenis vai sautēti dārzeņi.

Labu apetīti!

Avots: Ļoti Garšīgi

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.