Foto: Depositphotos

Blogeres ieteikums, kā “visgaršīgāk” nobildēt ēdienu 0

Pagatavot garšīgu ēdienu ir viena lieta, bet nofotogrāfēt to tā, lai tas arī izskatās garšīgi, ir pavisam kas cits – šķietami izaicinošs un sarežģīts uzdevums.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

“Kad ir tikko svaigs un kaut kas tāds mitrs ir virsū uzlikts, viņš vienmēr skaisti atspīd un dod tādu apetelīgu efektu,” TV24 kulinārijas raidījumā “La Dolce Vita. Ēd vesels!” ēdiena fotogrāfēšanas “knifiņus” atklāj bloga “Ēdam skaisti” autore, veselīga dzīvesveida piekritēja Māra Ziemele.

Kā piemēru, ko pārliet saldajiem ēdieniem, viņa min šķidro medu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tāpat arī varētu domāt, ka ēdienu blogeri izmanto profesionālo tehniku – fotoaparātu un speciālu apgaismojumu, taču viņa norāda, ka izmanto tikai telefonu un dienasgaismu.

“Mums ir mājās visi logi uz austrumiem, un tā labākā gaisma ir līdz vieniem diviem dienā, ko es arī izmantoju,” stāsta M. Ziemele.

Viņa uzsver, ka principā visās jomās viss sarežģītais ir pavisam vienkāršs – visu var izdarīt kvalitatīvi arī ar to, kas mums jau ir.

Viņa, piemēram, ir redzējusi, ka cilvēki, kuriem nav kameras statīva, aiz telefona vāciņa ieliek maisiņa rokturus, ko pēc tam var pakarināt, piemēram, uz skapīša, tāpēc galvenā atslēga – jābūt radošam.

SAISTĪTIE RAKSTI