
Foto – Aija Geida
Biezzupa ar seleriju 0
Kabačus nomizo, sagriež gabaliņos, uzlej ūdeni (tā, lai nosedz kabačus, vairāk ne, citādi zupa būs pārāk šķidra) un sautē uz lēnas uguns. Sīpolu un selerijas kātu sagriež, apcep eļļā un pieliek kabačiem. Kad tie mīksti, sablendē kopā ar smalki sagrieztām dillēm. Pievieno puspaciņu kausētā siera un uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pieber sāli. Rotā ar zaļumiem, piemēram, baziliku. Var iedrupināt vārītu olas dzeltenumu.
Reklāma
Reklāma
Gardais makaronu sacepums ar fenheli un sieru
Zemnieku salāti ar turku maizi. Tās tik ir brokastis!
Trīs rudens kokteiļu receptes – galvenajā lomā konjaks
Galisijas pīrāgs ar astoņkāji
Sacepums ar baravikām – sātīgām vakariņām
Zirņu krēmzupa ar Mālpils Plostnieku sieru, sarkano sīpolu un puravu
Pasta ar bazilika pesto un krāsainiem tomātiem. Lindas Tellgrenas recepte
Mini picas maizītes. Lindas Tellgrenas rudenīgā recepte