Biezpienmaize ar “Selgas” cepumiem. Viegls brīvdienas našķis 0

Sastāvdaļas 1. kārtai – 200 g “Selgas” cepumu, 100 g sviesta vai margarīna, 100 g medus. 2. kārtai – 360 g jeb 2 paciņas biezpiena, 150 g cukura un 50 g vanilīncukura, 1 ēdamkarote skābā krējuma.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Medu ar sviestu nedaudz pakausē un samaisa ar sasmalcinātiem cepumiem.

Veidnē ieklāj cepampapīru un masu liek cepties uz 5 minūtēm 180 grādu temperatūrā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Otrajai kārtai izberž biezpienu caur sietu, pieber cukuru, vaniļas cukuru.

Lai masa būtu vijīgāka, pieliek arī krējumu.

Uzliek pirmajai kārtai un pusstundu cep 160 grādos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.