Biezpiena-zemeņu jogurta krēms ar vaniļas mērci. KONKURSA recepte 0

Kā jau ieprieksējā vēstulē vakar rakstīju, manā virtuvē ļoti iecienīti ir deserti. Šodien pagatavoju “Biezpiena-zemeņu jogurta krēmu ar vaniļas mērci.” Deserts tika gatavots kā pārsteigums!

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

“Biezpiena-zemeņu jogurta krēma” gatavošana

Sastāvdaļas:

200g biezpiena
100g jogurta “Baltais” zemeņu dzēriena
150g cukura
40g želantīna

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Kā gatavot?

Želantīnu uzbriedina.Biezpienam veic pirmapstrādi-izberž to caur sietu,pievieno cukuru.Jogurtu lej atsevišķā trauciņā,tam pievieno ūdens peldē izšķīdinātu-atdzesētu želantīnu.Jogurta masai pievieno biezpiena masu,visu kārtīgi izmaisa,lej deserta trauciņos.Trauciņus liek ledusskapī uz stundu lai sastingst.

Vaniļas mērces gatavošana

Sastāvdaļas:

 2 olu dzeltenumi
150g cukura
150g piena

 

Kā gatavot?

Olu dzeltenumu saputo ar cukuru,vaniļas cukuru,pievieno pienu.Masu vāra ūdens peldē,kamēr tā sabiezē.Pirms pasniegšanas atdzesē.

Divu šķīvju dekorēšanai nepieciešams:
 

 100g kivi
200g ābolu
100g pūdercukura

Kā izrotāt?

Uz šķīvja kārto dekoratīvi sagrieztus augļus,biezpiena-zemeņu jogurta krēmu,lej mērci. Augļus pārkaisa ar pūdercukuru..Labu apetīti!

 

Ēdiena ideju autors un ēdienu gatavoja Līga Elmere

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.