Foto – Valdis Semjonovs

Biezpiena un rabarberu ievārījuma kārtojums 0

Sastāvdaļas – biezpiens, rabarberu ievārījums, “Selgas” cepumi, saldais krējums, čia sēklas, cukurs, vaniļas cukurs.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Biezpienu izberž caur sietiņu. Saldo krējumu saputo līdz vidējai konsistencei, pievienojot cukuru un vaniļas cukuru. Biezpienu pievieno putukrējumam, saputo, iecilā čia sēklas. Stikla traukā vienā kārtā liek putukrējuma un biezpiena masu, nākamajā kārtā – sadrupinātus cepumus, nākamajā – rabarberu ievārījumu. Liek kārtu pēc kārtas, līdz trauks pilns. Rotā ar mellenēm, zirņu dīgstiem un lavandas zariņiem.

Paldies par atsaucību kafejnīcai “Sumbrs”!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.