Biezpiena un rabarberu ievārījuma kārtojums 0
Sastāvdaļas – biezpiens, rabarberu ievārījums, “Selgas” cepumi, saldais krējums, čia sēklas, cukurs, vaniļas cukurs.
Pagatavošana.
Biezpienu izberž caur sietiņu. Saldo krējumu saputo līdz vidējai konsistencei, pievienojot cukuru un vaniļas cukuru. Biezpienu pievieno putukrējumam, saputo, iecilā čia sēklas. Stikla traukā vienā kārtā liek putukrējuma un biezpiena masu, nākamajā kārtā – sadrupinātus cepumus, nākamajā – rabarberu ievārījumu. Liek kārtu pēc kārtas, līdz trauks pilns. Rotā ar mellenēm, zirņu dīgstiem un lavandas zariņiem.
Paldies par atsaucību kafejnīcai “Sumbrs”!