Foto: Shutterstock

Biezpiena un krēmsiera plācenīši: garšīgām brokastīm vai vakariņām 0

Māra Lapsa, “Praktiskais latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Pankūkas ir viens no iecienītākajiem brīvdienu ēdieniem, taču itin labi ir piemērots arī omulīgām vakariņām kopā ar ģimeni. Izmēģini šo recepti!

Biezpiena un krēmsiera plācenīši

Foto: SHUTTERSTOCK

Sastāvdaļas:

CITI ŠOBRĪD LASA

• 500 g biezpiena
• 200 g krēmsiera
• 3 olas
• 3 ēdamkarotes kviešu miltu
• 3 ēdamkarotes mannas
• 3 ēdamkarotes skābā krējuma
• 2–3 ēdamkarotes cukura
• Pustējkarote cepamā pulvera
• 1 citrona sula un miziņa
• Šķipsniņa sāls

Pagatavošana:

1. Gatavo mīklu: bļodā sakuļ olas ar cukuru, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.

2. Ar ūdenī samitrinātu ēdamkaroti masu liek miltos un apviļā, veidojot plācenīša formu.

3. Liek pannā uzkarsētā eļļā atstatus citu no cita un uz nelielas liesmas cep no abām pusēm.

4. Kad gatavi, liek uz virtuves papīra dvielīša, lai uzsūc lieko eļļu.

5. Pasniedz ar skābo krējumu, medu, kļavu sīrupu vai ievārījumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.