Foto: Valdis Semjonovs

Biezpiena un avokado deserts ar ogu mērcīti 0

Sastāvdaļas – avokado, ābols, laims (vai cidonijas), biezpiens, iebiezinātais piens vai medus, plombīra saldējums.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Lasīt citas ziņas

Mērcītei – zemenes, jāņogas, avenes, dzērvenes, cukurs. Ziemā lieliski der saldētas ogas

Pagatavošana.

Blenderī sakuļ biezpienu kopā ar avokado un ābola gabaliņiem, pievieno laima sulu un nedaudz iebiezinātā piena vai medus. Ogas sablendē kopā ar cukuru. Lēzenā deserta traukā vispirms lej ogu mērci, vidū izspiež aplīti no gaiši zaļās biezpiena, avokado un ābola masas, vidiņā liek saldējuma bumbiņu. Rotā ar veselām dzērvenēm un piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.