Foto: Valdis Semjonovs

Biezpiena un avokado deserts ar ogu mērcīti 0

Sastāvdaļas – avokado, ābols, laims (vai cidonijas), biezpiens, iebiezinātais piens vai medus, plombīra saldējums.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kokteilis
FOTO. 7 neparastākie veikali Latvijā, ko ir vērts apciemot
10 vienkārši ikdienas ieradumi, kas palīdzēs zaudēt svaru
Lasīt citas ziņas

Mērcītei – zemenes, jāņogas, avenes, dzērvenes, cukurs. Ziemā lieliski der saldētas ogas

Pagatavošana.

Blenderī sakuļ biezpienu kopā ar avokado un ābola gabaliņiem, pievieno laima sulu un nedaudz iebiezinātā piena vai medus. Ogas sablendē kopā ar cukuru. Lēzenā deserta traukā vispirms lej ogu mērci, vidū izspiež aplīti no gaiši zaļās biezpiena, avokado un ābola masas, vidiņā liek saldējuma bumbiņu. Rotā ar veselām dzērvenēm un piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.