Biezpiena tortīte ar mango. Bez cepšanas! 5
Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Sarežģītība: supervienkārši
Nepieciešams
250 g svaiga vai konservēta mango biezeņa
1 glāze saldā krējuma
3 olas
1 paciņa biezpiena
2 ēdamkarotes cukura
4 ēdamkarotes vaniļas cukura
Rotājumam: 50 g svaiga vai konservēta mango
150 g mango biezeņa
Pagatavošana
1. Saldo krējumu saputo. Dzeltenumus atdala no baltumiem. Pievienojot pa vienam dzeltenumam, sajauc visus trīs dzeltenumus ar biezpienu. Pieber cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno masai mango biezeni.
2. Baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā maisījumā. Lej maisījumu apaļā formā, pārsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 4 stundām
3. Pusstundu pirms pasniegšanas torti izņem no ledusskapja. Virsū klāj mango biezeni, rotā ar fizāļiem vai citām ogām.