Foto – Shutterstock

Biezpiena torte. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 1

125 g sviesta, 1 kg biezpiena, 250 g cukura, 4 olas, vanilīns, 1 citrona sula un miziņa, 40 g mannas, 1 paciņa cepamā pulvera, 135 g rozīņu.

Reklāma
Reklāma
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Atdeva līķi bez acīm, smadzenēm un noskūtiem matiem: atklātībā nāk zvērīgas darbības, kas veiktas ar 27 gadus veco ukraiņu žurnālisti
Kokteilis
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
Lasīt citas ziņas

Sviestu saputo ar cukuru un pamazām pievieno olas, vanilīnu, citrona sulu, sarīvētu citrona miziņu, biezpienu. Sajauc mannu un cepamo pulveri, pievieno biezpiena masai. Tad pieliek rozīnes, liek masu ietaukotā veidnē un sakarsētā cepeškrāsnī cep vidējā karstumā apmēram stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.