
Foto – Shutterstock
Biezpiena torte. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 1
125 g sviesta, 1 kg biezpiena, 250 g cukura, 4 olas, vanilīns, 1 citrona sula un miziņa, 40 g mannas, 1 paciņa cepamā pulvera, 135 g rozīņu.
Reklāma
Reklāma
11 olbaltumvielām bagāti produkti, ko pievienot diētai, lai zaudēt svaru
FOTO. Pie Miķeļbākas izskalots nezināms “jūras iemītnieks”: “Vai ir kāds, kurš zina, kas šis ir?”
Danas Reiznieces bijušais vīrs satriekts: “Es tiešām negaidīju, ka sieviete var tā aiziet un atstāt trīs bērnus…”
1
Sviestu saputo ar cukuru un pamazām pievieno olas, vanilīnu, citrona sulu, sarīvētu citrona miziņu, biezpienu. Sajauc mannu un cepamo pulveri, pievieno biezpiena masai. Tad pieliek rozīnes, liek masu ietaukotā veidnē un sakarsētā cepeškrāsnī cep vidējā karstumā apmēram stundu.