Foto – alex-povar.blogspot.ru

Biezpiena torte “Eņģeļa asaras” 2

Pamatnes gatavošana:

Miltus samaisa ar cepamo pulveri, pievieno atsilušu sviestu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Olas sakuļ ar cukuru. Visas minētās sastāvdaļas samaisa kopā. Ieliek ledusskapī.

Pildījuma gatavošana:

Sablenderē visas pildījuma sastāvdaļas līdz vienmērīgai masai.

Suflē gatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Sakuļ olu baltumus stingrās putās, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru. Ja olu baltumi būs slikti sakulti, jūs nevarēsiet izveidot “asariņas”.

Izņem no ledusskapja pamatnes mīklu un izliek formā, paceļot maliņas (vēlams 24 cm lielā cepamajā formā) 0,5 cm augstumā. Virsū liek biezpiena masu.

Cep 180 grādos aptuveni 25 minūtes. Pēc tam izņem, uz virsmas uzklāj suflē kārtu un cep 10-15 minūtes, līdz kļūst zeltains. Galvenais – nepārcept.
Izslēdz cepeškrāsni, atver durtiņas un tādā veidā ļauj tortei atdzist. Suflē nedaudz nosēdīsies, neuztraucieties, tas nav briesmīgi. Pēc 40 minūtēm ņem torti no cepeškrāsns ārā un patur istabā vēl līdz pilnīgai atdzišanai. Pēc stundas pusotras radīsies “asariņas”.

Ideālā gadījumā tortei jānostāv  atdzisušā aizvērtā cepeškrāsnī 5-6 stundas vai vēl labāk – visu nakti.

Recepte no alex-povar.blogspot.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.