Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena torte ar šokolādes glazūru 0

Pagatavošana

Formas pamatni izklāj ar cepumiem.

Biezpienu saputo kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Želatīnu aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Uzbriedušo želatīnu ūdens peldē izšķīdina un, nepārtraukti maisot, iejauc biezpienā.

Saldo krējumu saputo un iecilā biezpiena masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu lej formā uz cepumiem, nolīdzina un liek ledusskapī uz 2–3 stundām.

Kad torte ir saželējusi, pagatavo glazūru – ūdens peldē, nepārtraukti maisot, karsē saldo krējumu un šokolādi.

Kad šokolāde ir izkususi, to pārziež pāri tortei.

Ja vēlas, var pārkaisīt torti ar šokolādes skaidiņām.

Pasniedz atdzesētu.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.