Biezpiena torte ar šokolādes glazūru 0
Pagatavošana
Formas pamatni izklāj ar cepumiem.
Biezpienu saputo kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņām.
Želatīnu aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Uzbriedušo želatīnu ūdens peldē izšķīdina un, nepārtraukti maisot, iejauc biezpienā.
Saldo krējumu saputo un iecilā biezpiena masā.
Masu lej formā uz cepumiem, nolīdzina un liek ledusskapī uz 2–3 stundām.
Kad torte ir saželējusi, pagatavo glazūru – ūdens peldē, nepārtraukti maisot, karsē saldo krējumu un šokolādi.
Kad šokolāde ir izkususi, to pārziež pāri tortei.
Ja vēlas, var pārkaisīt torti ar šokolādes skaidiņām.
Pasniedz atdzesētu.
Recepti piedāvā