Foto-Anda Krauze

Biezpiena sieriņu “Gardumiņš” un pīlādžu deserts
 1

Kā gatavot?

Puto olu dzeltenumus ar cukuru un tiem pievieno 200 g uzkarsēta saldā krējuma. Šo masu uzlej gabaliņos salauztai baltajai šokolādei. Šokolāde izkūst, tad visu masu izlej caur sietu, pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Iemaisa biezpiena sieriņus un 200 g saputota saldā krējuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas

Gatavo želeju: pīlādžu sulu uzsilda ar cukuru un pievieno uzbriedinātu izkausētu želatīnu. Pārklāj desertu. Var ēst ar ogām.

Gatavoja restorāna “Desiderata” šefpavārs Māris Astičs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.