Foto – Aija Geida

Biezpiena saldā masa – vienkārši pagatavojams, gards deserts 1

Rozīnes nomazgā un izmērcē mīkstas. Biezpienu sablendē ar cukuru un krējumu (krējuma daudzums atšķiras atkarībā no biezpiena mitruma), līdz veidojas viendabīga masa bez biezpiena graudiņiem. Pievieno rozīnes un samaisa. Garšas dažādošanai var pievienot smalki sagrieztu marmelādi, sukādes vai žāvētās aprikozes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji laikā no Lieldienām līdz Jāņiem piedzīvos īpašu veiksmi
RAKSTA REDAKTORS
“Bākā bija vieta 25 litriem, bet uzpildījām 35…” Kliente izsaka aizdomas par degvielas uzpildes stacijas viltībām
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
Lasīt citas ziņas

Daudzās receptēs norādīts, ka jāpievieno sviests vai saldais krējums, taču tās ir tikai liekas kalorijas un tauki, un pilnīgi pietiek ar 15% skābo krējumu un vājpiena biezpienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.