Foto-vk.com

Biezpiena sacepums – viegls un gards kārums 0

Šis biezpiena sacepums satur maz kaloriju, tāpēc noderēs tiem, kas seko savam svaram un tomēr kāro kādu gardumiņu. Sacepums ir viegls un gards – burvīga alternatīva smagām un treknām tortēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 300 g beztauku biezpiena, 70 g mannas putraimu, 370 g jebkādu ogu pēc izvēles, 1 ola, 1/2 tējkarote sodas.

Pagatavošana.

Cepamo formu nedaudz izkaisa ar mannu, lai sacepums nepieliptu cepoties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Biezpienu samaisa ar ogām, olu, sodu un 2 ēdamkarotēm mannas. Visu rūpīgi sajauc.

Masu liek formā, izlīdzina un pa virsu uzkaisa atlikušo mannu.

Cep cepeškrāsnī 180 grādu karstumā 20–30 minūtes.

Virsu var rotāt ar ogām vai augļu gabaliņiem pēc izvēles. Bet ļoti garšīgi būs arī tāpat.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.