Foto-vk.com

Biezpiena sacepums – viegls un gards kārums 0

Šis biezpiena sacepums satur maz kaloriju, tāpēc noderēs tiem, kas seko savam svaram un tomēr kāro kādu gardumiņu. Sacepums ir viegls un gards – burvīga alternatīva smagām un treknām tortēm.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 300 g beztauku biezpiena, 70 g mannas putraimu, 370 g jebkādu ogu pēc izvēles, 1 ola, 1/2 tējkarote sodas.

Pagatavošana.

Cepamo formu nedaudz izkaisa ar mannu, lai sacepums nepieliptu cepoties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Biezpienu samaisa ar ogām, olu, sodu un 2 ēdamkarotēm mannas. Visu rūpīgi sajauc.

Masu liek formā, izlīdzina un pa virsu uzkaisa atlikušo mannu.

Cep cepeškrāsnī 180 grādu karstumā 20–30 minūtes.

Virsu var rotāt ar ogām vai augļu gabaliņiem pēc izvēles. Bet ļoti garšīgi būs arī tāpat.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.