Foto-Shutterstock

Biezpiena sacepums ar ogām un bez miltiem 0

Sastāvdaļas – 500 g biezpiena, 300 g svaigu vai saldētu ogu, 2 olas, 150 g cukura, 100 g mannas, 200 g skābā krējuma.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
Lasīt citas ziņas

Olas samaisa ar cukuru, pievieno biezpienu, visu kārtīgi samaisa.

Pievieno krējumu un mannu, visu samaisa.

Mīklai pievieno ogas un samaisa. Var arī nelikt mīklā ogas, bet liek veidnē masai pa vidu, lai veidojas kārtiņa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar eļļu ietaukotā veidnē liek masu (ja vēlas kārtainu sacepumu, tad liek pusi masas, virsū ogas un tad otru pusi masas) un cep 180 grādos apmēram 30–35 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.