Foto-Shutterstock

Biezpiena sacepums ar ogām un bez miltiem 0

Sastāvdaļas – 500 g biezpiena, 300 g svaigu vai saldētu ogu, 2 olas, 150 g cukura, 100 g mannas, 200 g skābā krējuma.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Kas notiek ar jūsu organismu, ja pārstājat nodarboties ar seksu?
“Mūs atkal piekrāpa!” Z -patrioti nikni – aicina Kremli nepiekrist pamieram ar Ukrainu
Kokteilis
Personības TESTS. Pasaki, kurš no cilvēkiem tevī izraisa bailes, un uzzini biedējoši precīzas atklāsmes pats par sevi
Lasīt citas ziņas

Olas samaisa ar cukuru, pievieno biezpienu, visu kārtīgi samaisa.

Pievieno krējumu un mannu, visu samaisa.

Mīklai pievieno ogas un samaisa. Var arī nelikt mīklā ogas, bet liek veidnē masai pa vidu, lai veidojas kārtiņa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar eļļu ietaukotā veidnē liek masu (ja vēlas kārtainu sacepumu, tad liek pusi masas, virsū ogas un tad otru pusi masas) un cep 180 grādos apmēram 30–35 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.