Foto no “Lauku Avīzes” izdevniecības grāmatas “Ģimenes virtuve”

Biezpiena sacepums 0

1. Bļodā sajauc sviestu ar cukuru. Olām atdala dzeltenumus, pievieno sviesta un cukura masai, pieber vaniļas cukuru, pievieno citrona sulu un rīvēto miziņu, tad pieliek biezpienu. Visu saputo ar putojamo slotiņu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Lasīt citas ziņas

2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Sietiņā notecina aprikozes. Olu baltumus stingri saputo un iecilā biezpiena masā. Pusi masas liek ietaukotā sacepuma formā, uz tās kārto aprikožu pusītes, virsū liek atlikušo masu. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām, cep cepeškrāsnī 40 minūtes. Pēc 20 minūtēm karstumu samazina līdz 180 grādiem.

Recepte no “Lauku Avīzes” izdevniecības grāmatas “Ģimenes virtuve”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.