Foto – how-to-cook.ru

Biezpiena plācenīši: tradicionālā krievu un ukraiņu recepte + 3 variācijas 6

Klasisko biezpiena plācenīšu recepte

Sastāvdaļas:
250 g biezpiena vai biezpiena masas
2-3 karotītes cukura
pusglāze miltu
1 ola

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas labi samaisa, līdz izveidojas vienmērīga masa.

Pēc tam ar lielu karoti, ko pirms tam pamērcē ūdenī, ņem biezpienveidīgo masu, apviļā to miltos un izveido ovālus vai apaļus plācenīšus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz sasildītas pannas uzlej pietiekami daudz saulespuķu vai olīveļļu, sasilda.

Cep plācenīšus no abām pusēm.

Pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.

Biezpiena plācenīši ar mannu

Foto – vkusnoe.info

Šajā gadījumā manna aizstāj miltus vai daļu no tiem. Pārējais receptē ir tāds pats kā tradicionālajā biezpiena plācenīšu receptē.

Biezpiena plācenīši ar rozīnēm

Foto – lady.ru

Biezpiena plācenīšus ar rozīnēm pagatavot ir ļoti viegli. Vienkārši receptes sastāvdaļām pievieno nedaudz labi nomazgātu rozīņu.

Biezpiena plācenīši, kas gatavoti cepeškrāsnī

Foto – provse.forum2x2.ru

Ja nevēlaties stāvēt pie plīts, gatavojiet biezpiena plācenīšus plītī. Uzsilda līdz 200 grādiem un pagaida, līdz plīts sasilst. Uz cepamās pannas kārto biezpiena plācenīšus un liek cepties. Atkarībā no cepeškrāsns, jācep 10 līdz 20 minūtes.

Receptes no how-to-cook.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.