Foto: Fotolia

Biezpiena plācenīši pēc Dikāna. Nemaz nekaitē slaidam augumam! 0

Biezpiena plācenīši  no Dikāna izdodas ļoti maigi, netrekni un lieliski der slaida auguma kārotājām. Jāizvēlas graudainais biezpiens ar 0% tauku saturu.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas 4-6 plācenīšiem
1 ola
100 g biezpiena
2 ēdk. auzu pārslu
50 ml jogurta
cukura aizvietotājs, sāls, vanilīns
0,5 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana.
Olu sakuļ stingrās putās. Pievieno cukura aizvietotāju.
Pamazām pievieno biezpienu, vanilīnu, sāli, auzu pārslas.
Visu rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
Cep skaistus plācenīšus. Liek uz šķīvja, pasniedz ar bezpiedevu jogurtu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.