Foto: Fotolia

Biezpiena plācenīši pēc Dikāna. Nemaz nekaitē slaidam augumam! 0

Biezpiena plācenīši  no Dikāna izdodas ļoti maigi, netrekni un lieliski der slaida auguma kārotājām. Jāizvēlas graudainais biezpiens ar 0% tauku saturu.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas 4-6 plācenīšiem
1 ola
100 g biezpiena
2 ēdk. auzu pārslu
50 ml jogurta
cukura aizvietotājs, sāls, vanilīns
0,5 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana.
Olu sakuļ stingrās putās. Pievieno cukura aizvietotāju.
Pamazām pievieno biezpienu, vanilīnu, sāli, auzu pārslas.
Visu rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
Cep skaistus plācenīšus. Liek uz šķīvja, pasniedz ar bezpiedevu jogurtu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.