Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena plācenīši ar vaniļu un žāvētiem augļiem 0

Pagatavošana

Blenderī sasmalcināt auzu pārslas. Augļus, ja ir nepieciešamība, sagriezt smalkāk. Bļodiņā sajaukt biezpienu, olu, augļus, 20g sasmalcinātas auzu pārslas. Pievienot vaniļas ekstraktu un agaves sīrupu pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
8 šķietami veselīgi produkti, no kuru lietošanas uzturā labāk atteikties. Kā tie var kaitēt?
“Man iekšā dzemde un olvadi jau bija sākuši pūt!” Annas stāsta, kā 5 gadus cenšas panākt taisnību par ārstu nolaidību Ogres slimnīcā 5
Lasīt citas ziņas

No biezpiena masas izveidot plācenīšus un apviļāt atlikušajās auzu pārslās. Pannu iesmērēt ar taukvielu un uzkarsēt. Cept plācenīšus līdz tie kļūst zeltaini.

Pasniedz siltus ar jogurtu vai ievārījumu bez cukura.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Vaniļas debesis”

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.