Foto-say7.info

Biezpiena nūjiņas – garda uzkoda 0

Sastāvdaļas – 200 g biezpiena, 200 g cieta siera, 2 olas, zaļumi, 2 ķiploka daiviņas, rīvmaize, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

TV24
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Rīgā piekauj trolejbusa šoferi, jo viņš atteicās izlaist pasažierus uz ceļa braucamās daļas 152
11 km no mājām suns atrod un drošībā nogādā divus gadus vecu bērnu, kuru visu nakti izmisīgi meklēja policija
Lasīt citas ziņas

Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Zaļumus smalki sagriež.

Bļodā samaisa biezpienu un olas, pievieno rīvēto sieru un visu kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno zaļumus, caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus un visu samaisa.

Ja masa ir pārāk šķidra, pievieno nedaudz miltu.

No samaisītās masas veido biezpiena nūjiņas un apviļā tās rīvmaizē.

Nūjiņas cep sakarsētā pannā augu eļļā zeltaini brūnas no visām pusēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.