Biezpiena mandeļu krēms 0
Pagatavošana
Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus viegli sakuļ ar 2 ēdamkarotēm cukura un ½ citrona sulas un sajauc kopā ar biezpienu.
Saldo krējumu saputo kopā ar atlikušo cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņām un iecilā biezpiena masā.
Mandeļu skaidiņas uz pannas apgrauzdē gaiši brūnā krāsā un iejauc biezpiena masā, nedaudz atstājot krēma dekorēšanai.
Želatīnu aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Uzbriedušo želatīnu ūdens peldē izšķīdina un iemaisa krēmā.
Biezpiena krēma masu lej saldā ēdiena trauciņos un liek ledusskapī sastingt.
Pasniedz pārkaisot ar granātābola sēkliņām, mandeļu skaidiņām un bagātinot ar aprikožu džemu.
Recepti piedāvā