
Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”
Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem. Jauka recepte brīvai dienai 0
1. Biezpienu saberž.
2. Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem sakuļ, pievieno miltus, mannu, sīki sagrieztas plūmes, apelsīna gabaliņus, vaniļas cukuru, biezpienu un saputotu olu baltumu.
Reklāma
Reklāma

“Maisam gals vaļā!” Spānijas kailgliemeži Latvijā rada hibrīdbriesmoņus, kas izēd visu dzīvo

Šie priekšmeti var būt nāvējoši: 18 bīstamākās lietas jūsu mājās, kas apdraud jūsu drošību

“Laikam labāk šoreiz neizmantot paldies karti!” Sieviete “Maxima” veikalā iepleš acis – kas tā par cenu?
3. Rūpīgi samaisa, cepamformā ieklāj pergamentu, ieliek sagatavoto masu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī
35–40 minūtes.
4. Gatavu nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, dekorē.