Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena kūka ar kafiju 0

Pagatavošana:

Cepumus sadrupināt un sajaukt ar mīkstu sviestu. Formā ar noņemamiem bortiem izsmērēt cepumu drupačas un pārliet ar melnu kafiju, lai iesūcas.
Želatīnu pārliet ar pusglāzi vārītā aukstā ūdens un ļaut uzbriest. Želatīnu izkausēt ūdens peldē un sajaukt kopā ar biezpiena masu.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu saputot ar cukuru un uzmanīgi iecilāt biezpiena masā.

Biezpiena masu pārliet formā un izlīdzināt ar lāpstiņu.Kūka pēc 1 stundas ir jau ēdama!

CITI ŠOBRĪD LASA

Ieteikums: atstāt kūku līdz nākamajai dienai. Visas garšas sasūcās un kūka kļūst nu vienreizēji garda!

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.