Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena kūka 3

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus un sajauc tos ar izkausētu sviestu.

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Kokteilis
Vēžiem negaidīts naudas pieplūdums, bet Auniem – kavēti maksājumi. Finanšu horoskops 2026. gadam
Lasīt citas ziņas

Pagatavoto masu liek cepamajā traukā un klāj kā pamatu kūkai.

Biezpienu sajauc ar olu dzeltenumiem, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saputo olu baltumus un arī iemaisa biezpiena masā. Pilda cepamajā traukā un cep līdz biezpiens apcepas brūngans.

Izkausē šokolādi un pārlej pāri gatavajai kūkai.

Dekorē ar ogām. Ja kūkai pāri lej melno šokolādi, tad ogas var arī nelikt.

Labu apetīti!

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.