Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena kūka 3

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus un sajauc tos ar izkausētu sviestu.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Pagatavoto masu liek cepamajā traukā un klāj kā pamatu kūkai.

Biezpienu sajauc ar olu dzeltenumiem, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saputo olu baltumus un arī iemaisa biezpiena masā. Pilda cepamajā traukā un cep līdz biezpiens apcepas brūngans.

Izkausē šokolādi un pārlej pāri gatavajai kūkai.

Dekorē ar ogām. Ja kūkai pāri lej melno šokolādi, tad ogas var arī nelikt.

Labu apetīti!

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.