Foto: Ilze Pētersone

Biezpiena krēms ar rupjmaizes švammkūku, skābā krējuma saldējumu un brūkleņu želeju 0

Kūka

480 g sakultu olu sajauc ar 200 g rudzu rīvmaizes, 80 g tumšā muskovado cukura, 100 g medus. Masu ielej sifonā un iepilda līdz pusei vienreizlietojamās papīra krūzēs, kas iepriekš jāsadursta ar asu priekšmetu. Liek gatavoties mikroviļņu krāsnī uz 2 min.

Reklāma
Reklāma

Krēms

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

180 g biezpiena sajauc ar 80 g saldā krējuma, cukuru un vaniļu pēc garšas un 4 g uzbriedināta želatīna. Izberž caur sietu un atdzesē ledusskapī.

Saldējums

Gatavo saldējuma iekārtā no 400 g skāba krējuma, 36 g citrona sulas, 160 g glikozes, 12 g brūkleņu, 12 g smiltsērkšķu, 168 g cukura un 100 g ūdens.

Želeja

CITI ŠOBRĪD LASA

125 g brūkleņu izberž caur sietu. Masu uzvāra kopā ar 52 g cukura līdz pirmajam burbulim un, strauji maisot, pievieno 4 g agara, turpina maisīt aptuveni minūti. Ielej garenā traukā, atdzesē un sablendē viendabīgā masā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.