Biezpiena krēms ar rupjmaizes švammkūku, skābā krējuma saldējumu un brūkleņu želeju 0
Kūka
480 g sakultu olu sajauc ar 200 g rudzu rīvmaizes, 80 g tumšā muskovado cukura, 100 g medus. Masu ielej sifonā un iepilda līdz pusei vienreizlietojamās papīra krūzēs, kas iepriekš jāsadursta ar asu priekšmetu. Liek gatavoties mikroviļņu krāsnī uz 2 min.
Krēms
180 g biezpiena sajauc ar 80 g saldā krējuma, cukuru un vaniļu pēc garšas un 4 g uzbriedināta želatīna. Izberž caur sietu un atdzesē ledusskapī.
Saldējums
Gatavo saldējuma iekārtā no 400 g skāba krējuma, 36 g citrona sulas, 160 g glikozes, 12 g brūkleņu, 12 g smiltsērkšķu, 168 g cukura un 100 g ūdens.
Želeja
125 g brūkleņu izberž caur sietu. Masu uzvāra kopā ar 52 g cukura līdz pirmajam burbulim un, strauji maisot, pievieno 4 g agara, turpina maisīt aptuveni minūti. Ielej garenā traukā, atdzesē un sablendē viendabīgā masā.