
Baiba Buseniece
Biezpiena krēms ar persikiem 0
KĀ GATAVOT?
Biezpienu sakuļ blenderī vai izberž caur sietiņu. Saldajam krējumam pievieno cukuru, mazliet vanilīna cukura, rīvētu citrona miziņu un saputo kopā ar biezpienu. Kārto deserta traukā, papildinot ar konservēta persika pusītēm. Var pārliet ar šokolādes vai karameļu mērci. Dekorē ar sablenderētu zemeņu mērci.
Reklāma
Reklāma
Recepte no kafejnīcas “Ciemakukulis”
Frito misto jeb fritētas jūras veltes, baklažāni un cukīni
Pikantā jūras velšu zupa
VIDEO. Fantastiski eklēri. Dažreiz vajag sevi palutināt!
Vistu spārniņi ar čili mērci
Topinambūru čipsi
Zaļo griķu, sarkano biešu un siera salāti. Šņik, šņak un gatavs!
Vistu spārniņi alus mīklā
Ķirbju biezzupa ar saldo krējumu