Biezpiena kēksiņi 0

Sastāvdaļas – 200 g biezpiena, 2 ēdamkarotes krējuma, 2 olas, 2 ēdamkarotes sviesta, glāze miltu, glāze cukura, ½ tējkarotes sodas, sāls pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Biezpienu liek bļodā, pievieno olas, krējumu, izkausētu sviestu un visu rūpīgi samaisa.

Masai klāt pievieno miltus, cukuru, dzēstu sodu un šķipsniņu sāls. Visu rūpīgi samaisa, var pat sablenderēt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu liek ietaukotās kēksiņu formās un cep 180 grādu karstumā apmērma 25 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.