Biezpiena deserts “Zebra” 0
Sastāvdaļas:
(4 porcijām)
250 g biezpiena
250 g skābā krējuma
60 g piena vai ūdens
50 g šokolādes
nedaudz vaniļas
4 ēdamkarotes pūdercukura
1. Želatīnu aplej ar pienu vai ūdeni. Uzbriedina. Pēc tam patur ūdens peldē.
2. Sadrupina biezpienu, samaisa ar krējumu un pūdercukuru. Pievieno sagatavoto želatīnu, samaisa. Sadala masu uz pusēm.
3. Vienai daļai pievieno izkausētu šokolādi, samaisa. Otrai – vaniļu.
4. Izveidoto masu kārto traukos, klājot pa 1-2 tējkarotēm balto un tumšo kārtu. Pēc tam noliek uz 1-1,5 h ledusskapī.
5. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar šokolādes pārslām.
Recepte no recepti.kz