Foto – recepti.kz

Biezpiena deserts “Zebra” 0

Sastāvdaļas:

(4 porcijām)

250 g biezpiena

250 g skābā krējuma

60 g piena vai ūdens

50 g šokolādes

nedaudz vaniļas

4 ēdamkarotes pūdercukura

1. Želatīnu aplej ar pienu vai ūdeni. Uzbriedina. Pēc tam patur ūdens peldē.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

2. Sadrupina biezpienu, samaisa ar krējumu un pūdercukuru. Pievieno sagatavoto želatīnu, samaisa. Sadala masu uz pusēm.

3. Vienai daļai pievieno izkausētu šokolādi, samaisa. Otrai – vaniļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Izveidoto masu kārto traukos, klājot pa 1-2 tējkarotēm balto un tumšo kārtu. Pēc tam noliek uz 1-1,5 h ledusskapī.

5. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar šokolādes pārslām.

Recepte no recepti.kz

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.