Foto – gastronom.ru

Biezenis no kolrābjiem, selerijām un kartupeļiem 0

(8 porcijām)

1,5 kg kolrābju

1 kg selerijas saknes

500 g kartupeļu

1 liels ābols

2 ēdamkarotes sviesta

sāls, pipari

Kā gatavot?

Kolrābjus, selerijas un kartupeļus notīrīt un sagriezt nelielos gabaliņos. Lielā katlā uzvārīt nedaudz sālītu ūdeni. Ielikt selerijas un vārīt 12 minūtes. Ar caurduri izņemt selerijas un notecināt.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Tev tas jādara!” Melānija Trampa izglābusi vīru no patiesi neveiklas situācijas pāvesta bērēs 36
Rīkojies nekavējoties: 10 brīdinājuma signāli, kas liecina par augstu kortizola līmeni organismā
Jābūt gataviem dažādiem scenārijiem: brīdina par iespējamu krīzi, ko varētu radīt 150 000 pakistāniešu ierašanās Baltkrievijā
Lasīt citas ziņas

Atkal uzvārīt ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai un izvārīt kolrābjus, aptuveni 15 minūtes. Izņemt ar caurduri un pielikt pie selerijām. Bet katlā nu vārīt kartupeļus – 12 minūtes. Pēc tam pievienot pārējiem dārzeņiem. Vārīto ūdeni neizlej.

Notīrīt ābolu un rūpīgi sagriezt, izņemot vidiņu. Sautēt ar 2 ēdamkarotēm ūdens traukā ar vāciņu 7 minūtes. Tad pievienot dārzeņiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saspaidīt dārzeņus un ābolu biezenī, pielejot pa vienai ēdamkarotei ūdens, kurā vārījās dārzeņi, līdz jums patīkamai konsistencei. Tad pievieno sviestu, sāli un piparus.

Recepte no gastronom.ru
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.