Biezās topinambūru pankūkas 0
Sastāvdaļas
• 200 g topinambūru
• 2 sīpoli
• Burkāns
• 2 olas
• 50 g kviešu miltu
• 50 g žāvētas gaļas
• Ēdamkarote kukurūzas cietes
• ½ tējkarotes cepamā pulvera
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (dilles, lociņi, pētersīļi)
• 2–3 ēdamkarotes citrona sulas
• ½ tējkarotes sāls
Pagatavošana.
Burkānu un topinambūru sarīvē un pārslaka ar citrona sulu, lai nekļūst brūns. Sīpolus smalki sakapā. Bļodā miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli, maltiem melnajiem pipariem, kukurūzas cieti un sāli. Maisījumam pievieno sakultas olas, sarīvētus dārzeņus, smalki sagrieztu gaļu un sīpolu. Rūpīgi izmaisa. Pannā uzkarsē eļļu, liek mīklas piciņas un cep, līdz abas puses zeltaini brūnas.