Foto: Viktory Panchenko/Shutterstock

Biezā aukstā zupa – ļoti sātīga 0

Sastāvdaļas
• vārītas olas
• gurķi
• marinētas galda bietes
• daudz zaļumu (dilles, loki un citi)
• kefīrs

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zaļumus samīca ar sāli, lai izveidojas tumši zaļa krāsa, tad pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu gurķi, olu un bietes, pielej kefīru. Pārkaisa zaļumus un rīvētu olu vai pievieno četrās daļās vai ripiņās sagrieztu olu. Zupa ir ļoti bieza un sātīga.

Ja tiks izmantotas paniņas vai vājpiena kefīrs, zupa būs šķidrāka. Īpašajam aukstās zupas kefīram sāls jau ir pievienots, tāpēc jāuzmanās nepārdozēt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.