
Foto – Shutterstock
Bietītes ābolu sulā 0
Interesantā recepte no izdevniecības “Lauku Avīze” izdotās grāmatas “Ģimenes krājumi” paredzēta biešu krājumu glabāšanai ziemā. Bietītes izvāra, atdzesē, nomizo un saliek burkās. No pārējām sastāvdaļām vāra marinādi un verdošu uzlej bietēm. Puslitra burkas pasterizē 15 minūtes, pēc tam aizvāko, atdzesē, apgāztas uz vāciņa un silti sasegtas.
Reklāma
Reklāma
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
11 km no mājām suns atrod un drošībā nogādā divus gadus vecu bērnu, kuru visu nakti izmisīgi meklēja policija
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
! Var marinēt arī lielas vārītās bietes, taču tās jāsagriež biezās šķēlēs.
Skaistās un gardās maizītes “Uzplaukušas rozītes”
Dzērveņu un melleņu limonāde
Vistas filejas salāti ar plūmēm un riekstiem
Cīsiņi ar sieru – fiksās vakariņas
Šokolādes kēkss ar biezpiena krēmu
Kārtainie pīrādziņi ar kartupeļiem un vistas fileju
Maltās gaļas un kartupeļu sacepums – sātīgs gardums
Apelsīnu pudiņš