
Foto – Shutterstock
Bietītes ābolu sulā 0
Interesantā recepte no izdevniecības “Lauku Avīze” izdotās grāmatas “Ģimenes krājumi” paredzēta biešu krājumu glabāšanai ziemā. Bietītes izvāra, atdzesē, nomizo un saliek burkās. No pārējām sastāvdaļām vāra marinādi un verdošu uzlej bietēm. Puslitra burkas pasterizē 15 minūtes, pēc tam aizvāko, atdzesē, apgāztas uz vāciņa un silti sasegtas.
Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms?
31
“LR4 vadība ir pelnījusi, ka tā tiek atlaista.” Latvija svin “Oskaru”, bet Latvijas Radio 4 informācija krievu valodā šokē sabiedrību
21
10 labākie produkti, ko ēst pirms alkohola lietošanas
! Var marinēt arī lielas vārītās bietes, taču tās jāsagriež biezās šķēlēs.
Skaistās un gardās maizītes “Uzplaukušas rozītes”
Dzērveņu un melleņu limonāde
Vistas filejas salāti ar plūmēm un riekstiem
Cīsiņi ar sieru – fiksās vakariņas
Šokolādes kēkss ar biezpiena krēmu
Kārtainie pīrādziņi ar kartupeļiem un vistas fileju
Maltās gaļas un kartupeļu sacepums – sātīgs gardums
Apelsīnu pudiņš