Bietītes ābolu sulā 0
Interesantā recepte no izdevniecības “Lauku Avīze” izdotās grāmatas “Ģimenes krājumi” paredzēta biešu krājumu glabāšanai ziemā. Bietītes izvāra, atdzesē, nomizo un saliek burkās. No pārējām sastāvdaļām vāra marinādi un verdošu uzlej bietēm. Puslitra burkas pasterizē 15 minūtes, pēc tam aizvāko, atdzesē, apgāztas uz vāciņa un silti sasegtas.
Reklāma
Reklāma
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli
6
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti
11
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
! Var marinēt arī lielas vārītās bietes, taču tās jāsagriež biezās šķēlēs.