Biešu zupas vai aukstās zupas sagatave 0
Sastāvdaļas
• 1,5 kg vārītu biešu
• 1,5 kg kabaču
• 2 sīpoli
• 1 glāze 9% galda etiķa
• 1 glāze eļļas
• 1,5–3 ēdamkarotes sāls
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Pagatavošana.
Bietes un kabačus sarīvē uz rupjas rīves, sīpolus sīki sagriež. Liek katlā, pievieno etiķi, eļļu, sāli un vāra, līdz kabači mīksti. Tad pilda sterilās burkās un aizvāko.
No šīs sagataves var gatavot gan auksto zupu, gan vārīt biešu zupu, gan ēst kā salātus.