Foto – Aikāgaršo

Biešu vinegrets ar olu un siļķi 1

Pagatavošana laiks: 1 h

Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Bietes – 4 gab.
Kartupeļi – 2 gab.
Burkāni – 2 gab.
Skābēti kāposti – 200 g
Sīpols – 1 gab.
Olas – 3 gab.
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Zaļumi – 1 sauja
Selection by Rimi sāls pēc garšas
Selection by Rimi citronpipari pēc garšas
Marinēta siļķe – 400 g

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

TV24
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
Lasīt citas ziņas

Novāri bietes, kartupeļus un burkānus
Nomizo novārītos dārzeņus un sagriez kubiņos
Novāri olas (5. – 6.min.)
Smalki sagriez sīpolu un skābētos kāpostus
Sagriez siļķes fileju, sarīvē olas un sakapā zaļumus
Kārto salātus traukos, liekot kārtās visas sastāvdaļas
Pa virsu lej olīveļļu, uzkaisa sāli un citronpiparus

Aikāgaršo padoms!
Pagatavo šos salātus arī lielā traukā, jaucot visas sastāvdaļas uzreiz kopā. Pamēģini pievienot arī ābolu, tas lieliski garšos kopā ar pārējām sastāvdaļām.

Aikāgaršo recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.