Foto-vk.com

Biešu salāti ar vistas gaļu 0

Šie ir neparasti un ļoti garšīgi biešu salātiņi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 4 jaunās bietītes (apmēram 400 g), 400 g novārītas vistas filejas, 0,5 glāzes valriekstu, 0,5 glāzes majonēzes, zaļumi dekorēšanai, sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana. Novāra bietītes un vistas fileju. Sausā pannā pāris minūtes žigli apgrauzdē valriekstus, pēc tam tos sasmalcina. Riekstus var arī negrauzdēt, bet izmantot svaigus, tikai tie jāsasmalcina.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bietes un fileju sagriež mazos gabaliņos. Pievieno riekstus. Visu samaisa ar majonēzi, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Ar zaļumiem dekorē katru porciju atsevišķi.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.