
Foto – Bonappetit.lv
Biešu salāti ar mārrutkiem un puravu 0
Pagatavošana
Bietes un gurķus sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot sīki sagrieztus puravus, krējumu un mārrutkus. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.
Pasniegt dekorējot ar puravu gredzeniem.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā “Prisma” un
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Atdeva līķi bez acīm, smadzenēm un noskūtiem matiem: atklātībā nāk zvērīgas darbības, kas veiktas ar 27 gadus veco ukraiņu žurnālisti
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…

Filadelfijas siera kūka ar krūmogu un kanēļa ievārījumu
Antrekota cepetis ar cidonijām un ķiploku sviestā ceptiem sakņaugiem
Vidusjūras salāti ar rudzu saldskābmaizes grauzdiņiem. “Ķelmēnu” saimnieka recepte
Kēkss ar baltās šokolādes glazūru
11 padomi zivju gatavošanā no restorāna “Ostas skati” šefpavāra
Sviesta ķirbja salāti ar kaltētām dzērvenēm, cūkgaļas cepeti un ķimeņu eļļu
Auzu un mušļa standziņas ar kokosriekstiem. Enerģija rīta cēlienam!
Kēnigsbergas klopši ar kartupeļiem. Sātīgas vakariņas!