Biešu salāti ar celmenēm un bumbieriem 0
Vārītu, nomizotu bieti un bumbieri sagriež kubiņos. Liek traukā. Pievieno marinētas celmenes. Pārlej ar mērci, kas gatavota, smiltsērkšķu sīrupam pievienojot mazliet ūdens, sinepju, citrona sulas, sāls, cukura un augu eļļas. Beigās salātos iecilā salātu lapas, spinātus vai rukolu.
Reklāma
Reklāma
Veselam
Četri dzērieni, kas izraisa insulīna rezistenci un svara pieaugumu. Ar ko tos aizvietot?
Kokteilis
Kāds vīrietis vajadzīgs katrā zodiaka zīmē dzimušai sievietei
8
Veselam
Slaida auguma noslēpums! 25 pārtikas produkti ar augstu olbaltumvielu un zemu tauku saturu
8
Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS