
Foto – Valdis Semjonovs
Biešu salāti ar celmenēm un bumbieriem 0
Vārītu, nomizotu bieti un bumbieri sagriež kubiņos. Liek traukā. Pievieno marinētas celmenes. Pārlej ar mērci, kas gatavota, smiltsērkšķu sīrupam pievienojot mazliet ūdens, sinepju, citrona sulas, sāls, cukura un augu eļļas. Beigās salātos iecilā salātu lapas, spinātus vai rukolu.
Reklāma
Reklāma
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites!
VIDEO. “Tev tas jādara!” Melānija Trampa izglābusi vīru no patiesi neveiklas situācijas pāvesta bērēs
36
Rīkojies nekavējoties: 10 brīdinājuma signāli, kas liecina par augstu kortizola līmeni organismā
Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS