Foto – Valdis Semjonovs

Biešu salāti ar celmenēm un bumbieriem 0

Vārītu, nomizotu bieti un bumbieri sagriež kubiņos. Liek traukā. Pievieno marinētas celmenes. Pārlej ar mērci, kas gatavota, smiltsērkšķu sīrupam pievienojot mazliet ūdens, sinepju, citrona sulas, sāls, cukura un augu eļļas. Beigās salātos iecilā salātu lapas, spinātus vai rukolu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.