Foto – Aija Geida

Biešu salāti ar ābolu un siļķi 0

Sastāvdaļas
• 3 vidēja lieluma bietes
• 3 kartupeļi
• 2 burkāni
• 300 g marinētas siļķes
• 200 g biezpiena siera
• sīpols
• skābs ābols
• 4 ēdamkarotes augu eļļas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ½ tējkarotes citronpiparu
• ¾ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms? 31
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Stop, es gribu dzīvot ilgāk! Pārtikas produkti, kuri saīsina tavu dzīvi 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Atsevišķi novāra burkānus, bietes un kartupeļus. Dārzeņus notīra un sagriež kubiņos. Sieru un sīpolus katru atsevišķi smalki sakapā. Ābolu nomizo, ja bieza miza, un sagriež kubiņos. Arī siļķi sagriež gabaliņos. Stikla salātu traukā kārto dārzeņus, sieru, ābolu un siļķi. Pagatavo mērci, neitrālas garšas augu eļļu sajaucot ar sāli, citronpipariem un citrona sulu. Pārlej salātiem. Augšpusē kārto bietes gabaliņus un sarīvētu biezpiena sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.