Biešu krēmzupa ar zilo sieru. Dziedātāja Mārtiņa Ruska kulinārais eksperiments 0
Dziedātājam Mārtiņam Ruskim ēst gatavošana ir īsta sirdslieta, viņš smejot saka: “Ja nesanāks dziedātāja karjera, kļūšu par šefpavāru.”
Sastāvdaļas – vārītas bietes, kartupeļi, burkāns un zilais siers.
Pagatavošana.
• Vienādos gabalos sagriež 500 g vārītu biešu, divus kartupeļus un burkānu.
• Visu liek katlā un pa virsu uzlej ūdeni tā, lai tas ir vismaz 2 cm virs sastāvdaļām.
• Kamēr vārās dārzeņi, gabaliņos sagriež zilo sieru.
• Kad dārzeņi ir uzvārījušies, tos sablenderē viendabīgā masā, pievieno sāli un piparus.
• Kad zupa ir ielieta bļodiņā, pa virsu liek zilo sieru.