Foto – Anda Krauze

Krāsu kontrasts šķīvī. Biešu krēmzupa ar kazas sieru 0

Sastāvdaļas – 300 g svaigu biešu, 1 liels burkāns, 2 kartupeļi, 1 liels sīpols, 1 ķiploka daiviņa, 8 kazas siera bumbas, 100 g sviesta, zaļumi, 0,6 – 0,7 l buljona (vislabāk pašu vārīts – lielopa vai vistas).

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
Pieaug neapmierinātība ar pārlieku uzmācīgiem banku darbiniekiem lielveikalos: izrādās, problēma ir krietni dziļāka…
Lavrovs izsaka skaļus vārdus… Vai Krievija tiešām gatava piekāpties? 5
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Lasīt citas ziņas

Katliņā izkausē sviestu, pievieno sagrieztus sīpolus, ķiploku, nedaudz apcep. Tad pievieno rupji sarīvētas bietes un burkānus, vēl nedaudz apcep, liek klāt kartupeļus. Dārzeņus pārlej ar buljonu, sautē, līdz mīksti. Sablenderē. Servē šķīvjos, vidiņā liekot kazas siera bumbas. Pārkaisa ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.